Vlasnici vozila mogu biti sigurni da su njihova vozila u najboljim rukama. Servis je opremljen modernim alatima koji omogucavaju popravku svih vrsta vozila. Informacije i zakazivnje na telefon 030446446 i 0600446446

          Autoservis Cristal osnovan je 2007. godine. Sa idejom da Vašem automobilu obezbedimo sve na jednom mestu i u najkraćem roku, naš servis zapošljava kadrove iz oblasti auto industrije i dokazane majstore. Servis u svom pogonu ima 9 modernih dizalica, opremljenih najsavremenijim alatima za što efikasniji rad, kako bi Vam predložili najbolja rešenja za Vaše četvorotočkaše. Spektar usluga koje pruža naš servis je veliki, a u nastavku pogledajte samo neke od njih.

 

 

 

- Veliki servis sa garancijom 50.000 km ili 3 godine.

- Setovi kvačila sa garancijom 2 godine bez kilometarskog ograničenja.

- Ugradnja i zamena svih delova sa garancijom od 1 godine osim na delove sa proizvodjačkom garancijom.

- Lager sa preko 6000 delova renomiranih i proverenih proizvođača.

 

 

- Najsevremenija auto-dijagnostika za sve tipove vozila.

 

 

 

 

 

Centriranje (reglaža) trapa ogleda se u podešavanju uglova točkova, tako da su oni normalni na podlogu (horizontalu) i međusobno paralelni. Centriranje trapa se radi u sledećim situacijama: kada se menjaju delovi sistema oslanjanja, kada se stavljaju nove gume, u slučajevima oštećenja trapa, kada je uzrok mehanički faktor - udarac u točak, upadanje u rupu i slično, kada vozilo zanosi u jednu stranu, kada se primete neravnomernosti u trošenju guma. Centriranje trapa treba uraditi jednom godisnje ili na 10.000 km. Rezultat ovog podešavanja je bolja i duža trajnost gume, bolje i preciznije držanje pravca, veća udobnost i smanjena potrošnja goriva. 

 

 

- Profesionalna dezinfekcija ventilacionog (klima) sistema

- Dopuna klima sistema gasom

- Zamena filtera

- Ispitivanje cevovoda gasa